Нагряваща лайсна с нажежаема жица

Нагряваща лайсна с нажежаема жица

Art.-Nr.: TGG30; TGG125

Нагряваща лайсна с нажежаема жица за равномерно нагряване на термопластични пластмаси до готовност за огъване. Позволява огъване със сънвсем малък радиус. Препоръчителна дебелина 0,05 до 4,00мм. в зависимост от материала за огъване. С интегрирана защита срещу претоварване за предпазване на нажежаемата жица. За последващо огъване препоръчваме мобилен шаблон Тип TBS.

Вижте повече
Настолна нагряваща рамка Тип TG

Настолна нагряваща рамка Тип TG

Art.-Nr.: TG---

Настолна нагряваща рамка Тип TG, с долно нагряване, за листов материал с дебелини до 6мм. Работни ширини 100мм до 300мм. Изключително подходяща за изделия от прексиглас в рекламния сектор.

Вижте повече
Настолна нагряваща рамка Тип TG---mO

Настолна нагряваща рамка Тип TG---mO

Art.-Nr.: TG---mO

Настолна нагряваща рамка Тип TGmO, с горно и долно нагряване, за листов материал с дебелини до 12мм. Работни ширини 100мм до 300мм. Изключително подходяща за изделия от прексиглас в рекламния сектор.

Вижте повече
Мобилен абкант

Мобилен абкант

Art.-Nr.: АВ ---

Мобилният абкант е пригоден за кантване на материали с дебелина до 20мм. Подходящ е за РР, РЕ, PVC, PMMA, PC, PS и др.

Вижте повече
Мобилна нагряваща маса

Мобилна нагряваща маса

Art.-Nr.: HBR---

Благодарение на модулната конструкция на мобилната нагряваща маса, потребителят е в състояние да сглоби оптималната за неговите цели машина, така че да се постигне най-рационално използване. Основният модел се състои от: Устройство за долно нагряване с промяна на височината, регулиране на нагряваните ширини, дигитален температурен регулатор за долно и горно нагряване, дигитален таймер с акустичен сигнал за приключване на процеса, мотор за регулиране височината на горното нагряване, включително крачен прекъсвач. Налични са и допълнителни модули: Единично долно нагряване, Единично горно нагряване, Двойно долно нагряване, Двойно горно нагряване, Нагряващ нож за контактно нагряване на РЕ и РР.

Вижте повече
Многократно нагряващи маси

Многократно нагряващи маси

Art.-Nr.: MHT---

Многократно нагряващите маси са особено подходящи при едновременно нагряване на две или повече линии за абкантване. Всяка зона на нагряване се настройва чрез собствен терморегулатор, така че да се гарантира точно регулиране на необходимата температура за всеки нагревател. Времето на нагряване се контролира от интегриран таймер, който след изтичане на необходимия интервал време задейства акустичен сигнал и автоматично отваряне на машината.

Вижте повече
Многократно огъващи маси МВТ

Многократно огъващи маси МВТ

Art.-Nr.: МВТ

Многократно огъващите маси се отличават с простота и логичност на боравене. С тях можете да огъвате елементи от PVC, PMMA, PC, PA и други термопластични пластмаси след предварително нагряване до макс. ъгъл 140 и макс. радиус 40мм. Подходящи са за изработка на серии, при което получавате идеална повтаряемост на ъгъла на огъване.

Вижте повече