Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер от ново поколение ExOnC3

Art.-Nr.: DX434

Ново поколение заваръчен екструдер ExOnC3 - флагман във високия клас на мощност 3кг/ч. с цял набор от иновативни предимства. Един универсален екструдер за всяка производителност! С приложение в индустрията, в изграждането на резервоари, тръбопроводи и басейни. - Компактен, модерен дизайн - Намалено и балансирано тегло - Широк диапазон производителност 1 до 3,3кг/ч - Адаптивно работно осветление - Принадлежности: количка, стреме, въртяща се глава - За PE, РР, PVC, ECTFE

Вижте повече

Thumb

Високоволтажен дефектоскоп за изолации PD40R

Art.-Nr.: PD200

С високоволтажния дефектоскоп PD40R може бързо и ефективно да бъдат проверявани електрически непроводими покривни хидроизолации, като напр. битум, асфалт, PVC, TPO и др. за съществуващи дупки, пукнатини, порьозност и дефекти в заварката. Комплектът съдържа необходимо за провеждане на тестването непосредствено на обекта, включително акумулатор и зарядно устройство.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер Micro

Art.-Nr.: DX283

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 0,5 кг/час. Компактен, маневрен, удобен ръчен екструдер съчетаващ предимствата на малкия размер и високото качество на заваръчния шев. Управлението на екструдера е изнесено в отделна кутия с интегриран компресор за подаване на въздуха под налягане и 8м. връзка между тях.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион

Art.-Nr.: 6600075

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух и собствено въздухоподаване, за заваряване на термопластични пластмаси. Подходящ за покривни хидроизолации, подови настилки, преработка на пластмаси, съдостроене, авторемонт и др.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион Дигитал

Art.-Nr.: 6600070

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух, собствено въздухоподаване и дисплей. Подходящ за заваряване на термопластични пластмаси при полагане на покривни хидроизолации, подови настилки, изработка на тенти, платнища, съдове, конструкции и др.

Вижте повече