Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Електрическа фреза за подови настилки ROTON

Art.-Nr.: 6600323

Удобна, прецизна надеждна фреза за безпрашно фрезоване на всякакви подови настилки с интегрирана торба-прахоуловител и две степени на оборотите. Позволява фрезоване покрай стената и фрезоване на структурирани настилки.

Вижте повече

Thumb

Шабер за подови настилки MEGA-200

Art.-Nr.: 161 206 000

Шабер за отстраняване на стари подови настилки със стабилна и уякчена вложка за шаберния нож. Специално предназначен за отстраняване на много видове подови настилки - епоксидни, лепила, остатъци по дължина фугите или по ръбовете, където ме могат да бъдат отстранени машинно. Дължина на пръта: 152 см. Тегло: 3,6 кг. Шаберен нож: 204 мм. ширина Резервни шаберни ножове: Арт. 161 202 001

Вижте повече

Thumb

Лапа за отстраняване на стар мокет, балатум и др.

Art.-Nr.: 111 107 000

Уредът е изработен от изключително здрава, специална алуминиева отливка с ергономична форма и подходящ дизайн. Създаден е като незаменим помощник при отстраняване на стари подови настилки и придава неподозирана сила като щади Вашите пръсти и нокти.

Вижте повече

Thumb

Наколенки UltraKnee, сертифицирани по EN 14404

Art.-Nr.: 161 115 000

Професионални наколенки от фирма Janser. Оптималното разпределение на натиска по патентованата вложка осигурява една от най-комфортните към момента защити на коляното с ефект "люлка". Това са най-новите наколенки на пазара. Изключително комфортни и дълготрайно удобни.

Вижте повече

Thumb

Наколенки SUPER SOFT

Art.-Nr.: 161 123 000

Професионални наколенки от фирма Janser c широк неопренов колан. С покритие от външната страна за усилено предпазване и износоустойчивост. Особено леки за максимално удобство при движение.

Вижте повече

Thumb

Наколенки FENTO 200 pro, сертифицирани по EN 14404

Art.-Nr.: 161 116 000

Професионални наколенки от фирма Janser. Препоръчани от трудовата медицина и физиотерапевтите в Германия. Коляното и пищялните кости са напълно защитени. С дишаща, сменяема и миеща се вложка. Мека и гъвкава форма.

Вижте повече

Thumb

Медицински наколенки, сертифицирани по EN 14404

Art.-Nr.: 161 109 000

Професионални наколенки от фирма Janser. Разработени съвместно с главната асоцияция за професионална защита в Германия, с цел да се предотврати претоварването на колянните стави и връзки. От изключително мек материал, лесно се почистват.

Вижте повече