15% Лятна отстъпка за най-новия екструдер ExOnC3 с пълен комплект принадлежности

16.06.2022

Ако до сега е трябвало да имате един по-лек екструдер за сметка на производителността и един по-мощен, но по-скъп и по-неудобен, то вече можете да заложите на ExOnC3! Той ще Ви осигури еднакво качество на заваряване и на по-тънки материали с по-ниска мощност, и на детайли с максимална дебелина и висока мощност. Широкият диапазон на производителност от 1кг/ч до 3,3кг/ч го прави незаменим! Това не е единственото удобство, разполагате с вградено адаптивно LED-осветление и специални принадлежности, с които да направим работата Ви спорна, удобна и приятна! !!! При закупуване на пълен комплект екструдер с принадлежности получавате 15% търговска отстъпка !!! - Екструдер ExOnC3, комплект с 2 безплатни обработени заваръчни пети - Направляваща количка с 3 колела - Стреме за окачване - Метален транспортен куфар

Вижте повече

ЛАРОН 21

16.03.2022

ЛАРОН 21 - най-новият високоскоростен автомат от серията Ларон за заваряване на всички видове термопластични хидроизолации на покриви и основи предлага усъвършенстване в електрическата и механична конструкция плюс възможност за проследянане с GPS и контрол на напрежението на захранващата мрежа. Автоматът се предлага в здрав и удобен метален транспортен куфар с отделение за инструменти. - Безчеткови мотори - Подсилени оси - Мощен трансформатор - Скорост 0,5 до 21м/мин - Мощност 4,6kW за 230V; 5,7kW за 400W - Телескопичен водещ прът - Вграден GPS тракер - Вграден датчик за следене на напрежението!

Вижте повече

Херц-България ООД - Бенефициент по оперативна програма ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ

27.08.2020

Херц - България ООД е бенефициент по оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", процедура BG16RFOP002-2.073 "ПОДКРЕПА НА МИКРО И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ПАНДЕМИЯТА COVID-19". За преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места Херц-България ООД получи безвъзмездна финансова помощ в размер на 10.000,00лв.

Вижте повече

РАЗПРОДАЖБА Филамент за 3D печат до изчерпване 20лв./кг. без ДДС!

30.07.2019

Разпродажба на филамент, залежал на склад. Материалът е PLA и ABS. Филаментът е произведен в голямо количество за фирма ХЕРЦ за покриване на търговските нужди преди поточните линии на ХЕРЦ да заработят. Филаментът е във вакуумна опаковка, изпробван е, няма трошливост и е напълно годен, с добро качество. Филаментът е по 1кг. НЕТО. Подчертаваме, че филаментът не е произведен от ХЕРЦ, но се е продавал във всички клонове на ХЕРЦ преди и успоредно с ХЕРЦ-производството. ПОБЪРЗАЙТЕ, ОСТАНА САМО ДИАМЕТЪР 3ММ.! ДО ИЗЧЕРПВАНЕ! За да проверите наличностите, моля кликнете на ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ - Наличности разпродажба филамент! При заявка наличността следва да се провери и по мейл или телефон, тъй като се променя!

Вижте повече