Херц разширява гамата от нови материали нишка за 3D принтери

06.10.2016

От есента на 2015 HERZ пуска нови материали от собствената си линия за производство на висококачествена нишка за 3D принтери. Освен предлаганите до сега ABS и PLA в различни цветове и РММА и HIPS - прозрачна, при нас ще намерите: РС, PVA, PA-6.66, TPE, PETG, PC/PBTP. Нишката се доставя на ролки по 1кг., с изключение на PVA - нето по 0,5кг. и PA-6.66 - нето по 0,75кг., навита на пластмасова макара. Производствената база е позиционирана в ХЕРЦ-Унгария и е оборудвана със специални екструдери и лаборатория за контрол на качеството. HERZ използва винаги най-добрия гранулат за производство на филамент. Контролът на диаметъра се осъществява с лазерно измервателно устройство с две глави. Цветната палитра се обогати значително с новите фосфоресциращи ефекти и термо-променливи цветове.

Вижте повече

Нишката за 3D принтери на Херц - прецизност и качество

16.11.2015

От началото на 2015 HERZ пусна в експлоатация собствена линия за производство на висококачествена нишка за 3D принтери. Производствената база е позиционирана в ХЕРЦ-Унгария и е оборудвана със специални екструдери и лаборатория за контрол на качеството. HERZ използва винаги най-добрия гранулат за производство на филамент. Контролът на диаметъра се осъществява с лазерно измервателно устройство с две глави. Цветната палитра се обогати значително с новите фосфоресциращи ефекти и термо-променливи цветове. Към момента предлагаме нишка диаметри 1,75мм или 2,90мм от ABS и PLA в различни цветове и РММА и HIPS - прозрачна, на ролки по 1кг., навита на пластмасова макара.

Вижте повече

Комон 2 - познатият автомат за заваряване на геомембрани Комон с нови подобрения

03.04.2015

Автоматът Комон се наложи от много години в световен мащаб като автомат устойчив на големи натоварвания. Предназначението му е за заваряване с двоен шев на PE-HD със значителна дебелина по сметища, хидросъоръжения, депа. Новият КОМОН 2 има важни конструктивни подобрения: - иглените лагери са заместени от плъзгащи лагери, няма вече прискърцване! - оста на притискащите ролки е усилена от 6мм. на 8мм. - изцяло усилена конструкция за още по-добро заваряване на PE-HD с дебелина 3мм.!

Вижте повече

Херц-България ООД ще представя експонати в Хале 3 Щанд С9. Вход свободен!

19.03.2015

На изложението Българска Строителна Седмица 2015 Херц-България ООД се надява да срещне много стари и нови клиенти. Ето защо щандът ни тази година се намира в непосредствена близост до семинарното пространство. НОВОТО: Доказалият се автомат "Комон" за заваряване на РЕ-HD по сметища, депа и хидросъоръжения има свой наследник "КОМОН 2". Какви са предимствата? - иглените лагери са заместени от плъзгащи лагери, няма вече прискърцване! - оста на притискащите ролки е усилена от 6мм. на 8мм. - изцяло усилена конструкция за още по-добро заваряване на PE-HD с дебелина 3мм.!

Вижте повече