Оборудване за изработка на защитни прегради от плексиглас и поликарбонат

02.04.2020

За повишена защита на служителите, работещи пряко с граждани, фирма ХЕРЦ представя на вниманието Ви оборудване за изработка на предпазни прегради за гишета, каси и др. Предпазните прегради се изработват от плексиглас РММА или поликарбонат РС. За нагряване на листовия материал до готовност за огъване се използва т.нар. "Настолна нагряваща лайсна". Тя може да е само с долно нагряване Тип TG за РММА до 6мм. или с горно и долно нагряване Тип TGmO за дебелини до 12мм. Работните ширини варират от 100 до 300см. Огъването става с т.нар. "Мобилен огъващ шаблон" Тип TBS, който дава възможност за безстепенно настройване на ъгъла от 30 до 180 градуса. НАЛИЧЕН НА СКЛАД Е НАЙ-ТЪРСЕНИЯТ МОДЕЛ TG150 !

Вижте повече

НОВО - ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ на автомати и въздухонагреватели!

03.08.2018

На базата на дългогодишно производство и усъвършенстване, от 01 август 2018г. ХЕРЦ удвоява продължителността на гаранционния период и вече предлага на своите клиенти ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ за всички модели автомати от серийте ПЛАНОН / РУФОН / ЛАРОН, както и за всички въздухонагриватели! Ние сме сигурни в нашата продукция! Нашата гаранция и нашият сервиз са важно предимство!

Вижте повече

Нови прозрачни и металик цветове нишка за 3D печат PETG

20.02.2018

От началото на 2015 HERZ пусна в експлоатация собствена линия за производство на висококачествена нишка за 3D принтери. Производствената база е позиционирана в ХЕРЦ-Унгария и е оборудвана със специални екструдери и лаборатория за контрол на качеството. HERZ използва винаги най-добрия и идеално изсушен гранулат в производството. Контролът на диаметъра се осъществява с лазерно измервателно устройство с две глави. Предлаганите материали се обогатяват непрекъснато. Към момента предлагаме нишка диаметри 1,75мм или 2,90мм от ABS, PLA, РММА, PETG, PP, PC, PC/PBTP, PA6.66, ASA, TPS и поддържащите материали HIPS, PVA. НОВОСТ: Цветовата гама на PETG се обогатява с красивите прозрачни и металик цветове, с които постигате впечатляващи резултати!

Вижте повече

Сервизът ни се разширява

30.06.2017

Ние от ХЕРЦ знаем, че колкото е важно качеството на стоката, толкова важен е и сервизът! Нашите уреди са винаги бързо, компетентно и грижовно сервизирани. И тъй като разширихме капацитета на сервизната ни работилница предлагаме професионално обслужване и ремонт на бормашини, перфоратори, ъглошлайфи и др. електроуреди на фирмите Makita, Perles, Bosch, Hitachi, Power Tools, Sparky, Iskravar. Заповядайте!

Вижте повече