Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

ЛАРОН 21

ЛАРОН 21

16.03.2022

ЛАРОН 21 - най-новият високоскоростен автомат от серията Ларон за заваряване на всички видове термопластични хидроизолации на покриви и основи предлага усъвършенстване в електрическата и механична конструкция плюс възможност за проследянане с GPS и контрол на напрежението на захранващата мрежа. Автоматът се предлага в здрав и удобен метален транспортен куфар с отделение за инструменти. - Безчеткови мотори - Подсилени оси - Мощен трансформатор - Скорост 0,5 до 21м/мин - Мощност 4,6kW за 230V; 5,7kW за 400W - Телескопичен водещ прът - Вграден GPS тракер - Вграден датчик за следене на напрежението!

Вижте повече

Херц-България ООД - Бенефициент по оперативна програма ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ

Херц-България ООД - Бенефициент по оперативна програма ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ

27.08.2020

Херц - България ООД е бенефициент по оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", процедура BG16RFOP002-2.073 "ПОДКРЕПА НА МИКРО И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ПАНДЕМИЯТА COVID-19". За преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места Херц-България ООД получи безвъзмездна финансова помощ в размер на 10.000,00лв.

Вижте повече

РАЗПРОДАЖБА Филамент за 3D печат до изчерпване 20лв./кг. без ДДС!

РАЗПРОДАЖБА Филамент за 3D печат до изчерпване 20лв./кг. без ДДС!

30.07.2019

Разпродажба на филамент, залежал на склад. Материалът е PLA и ABS. Филаментът е произведен в голямо количество за фирма ХЕРЦ за покриване на търговските нужди преди поточните линии на ХЕРЦ да заработят. Филаментът е във вакуумна опаковка, изпробван е, няма трошливост и е напълно годен, с добро качество. Филаментът е по 1кг. НЕТО. Подчертаваме, че филаментът не е произведен от ХЕРЦ, но се е продавал във всички клонове на ХЕРЦ преди и успоредно с ХЕРЦ-производството. ПОБЪРЗАЙТЕ, ОСТАНА САМО ДИАМЕТЪР 3ММ.! ДО ИЗЧЕРПВАНЕ! За да проверите наличностите, моля кликнете на ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ - Наличности разпродажба филамент! При заявка наличността следва да се провери и по мейл или телефон, тъй като се променя!

Вижте повече

Оборудване за изработка на защитни прегради от плексиглас и поликарбонат

Оборудване за изработка на защитни прегради от плексиглас и поликарбонат

02.04.2020

За повишена защита на служителите, работещи пряко с граждани, фирма ХЕРЦ представя на вниманието Ви оборудване за изработка на предпазни прегради за гишета, каси и др. Предпазните прегради се изработват от плексиглас РММА или поликарбонат РС. За нагряване на листовия материал до готовност за огъване се използва т.нар. "Настолна нагряваща лайсна". Тя може да е само с долно нагряване Тип TG за РММА до 6мм. или с горно и долно нагряване Тип TGmO за дебелини до 12мм. Работните ширини варират от 100 до 300см. Огъването става с т.нар. "Мобилен огъващ шаблон" Тип TBS, който дава възможност за безстепенно настройване на ъгъла от 30 до 180 градуса. НАЛИЧЕН НА СКЛАД Е НАЙ-ТЪРСЕНИЯТ МОДЕЛ TG150 !

Вижте повече